De Kleine Prins

De school waar u bewust voor kiest

Stormweer – vrijdag 18 februari

Aangemaakt op februari 17th, 2022

Beste ouders,

Morgen (vrijdag 18 februari) wordt een zeer zware storm verwacht met windstoten tot 130km/u in West-Vlaanderen. In onze streken zal de storm volgens de voorspellingen vanaf 14.00u beginnen en in de loop van de namiddag en avond aan kracht toenemen. 

Voor de veiligheid van de kinderen vragen wij daarom om ze na schooltijd (15.00u) zoveel mogelijk zelf te komen ophalen aan de school, zodat zij niet alleen te voet of met de fiets door het heftige weer moeten.

Aangezien de storm in de loop van de namiddag nog in kracht zal toenemen, vragen wij om de kinderen zo vroeg mogelijk op school af te halen en hen niet onnodig lang in de opvang te laten. Zo kunnen verplaatsingen tijdens het zware stormweer zoveel mogelijk vermeden worden.

Hopelijk komen we er met z’n allen zonder zware schade vanaf.

Vriendelijke groeten,

Kristof, namens het team van De Kleine Prins