De Kleine Prins

De school waar u bewust voor kiest

De vrije inschrijvingsperiode gaat van start!

Aangemaakt op mei 25th, 2021

Vanaf vandaag, 25 mei 2021 start de vrije inschrijvingsperiode voor volgend schooljaar. Dat betekent dat wij de kinderen die volgend schooljaar naar De Kleine Prins willen komen, vanaf nu kunnen inschrijven. Ben je nog op zoek naar een moderne school die leeft én waar elk kind belangrijk is? Dan ben je welkom bij ons!!!Omwille van de coronamaatregelen vragen wij om online in te schrijven: www.dekleineprins.be/inschrijven . Wij nemen dan op het gepaste moment contact met jullie op. Lukt het niet om online in te schrijven of kom je toch liever eventjes langs? Maak dan een afspraak: telefonisch op 056/53.25.91 of via mail op info@dekleineprins.be Belangrijk: als je kind al op onze school ingeschreven is, moet je het NIET opnieuw inschrijven: de inschrijving blijft ook volgend schooljaar geldig.

WELKOM IN DE KLEINE PRINS!