De Kleine Prins

De school waar u bewust voor kiest

Refterwerking opnieuw van start

Aangemaakt op april 27th, 2021

Hallo iedereen,

Eventjes laten weten dat vanaf volgende maandag, 3 mei de refterwerking terug volledig wordt opgestart: zowel de boterhamrefter als de warme refter. Door de directiewissel en het uitvallen van een personeelslid, hadden we eventjes tijds- en personeelstekort om alles geregeld te krijgen en om de speelplaatswerking op de refterwerking af te stemmen. Die problemen zijn nu van de baan en vanaf maandag kunnen wij dus terug warme maaltijden aanbieden en gaat ook de boterhamrefter weer open. De rest van de schoolorganisatie blijft voorlopig ongewijzigd, maar op die manier zetten we toch weer een stapje in de richting van het ‘nieuwe normaal’. Naar het einde van deze week toe ontvangen jullie nog een uitgebreide nieuwsbrief met alle nodige informatie, maar we wilden jullie toch al op de hoogte brengen.