De Kleine Prins

De school waar u bewust voor kiest

Opstart 19 april

Aangemaakt op april 16th, 2021

Dag beste ouders,

Maandag 19 april zullen we blij zijn om de kinderen weer te mogen ontvangen op onze school. We kijken er alvast naar uit om hun verhalen te horen van de voorbije weken.

Organisatorisch vallen er weinig veranderingen op te merken binnen onze school. 

De opvang blijft ’s morgens en ’s avonds doorgaan buiten op de kleuterspeelplaats. Stefanie zal tot eind dit schooljaar de taak van Annelies overnemen, dit om medische redenen.

Tot onze grote spijt kunnen wij de refterdienst nog niet aanbieden. Onze speelplaatswerking noopt ons ertoe om de refterdienst nog 2 weken “on hold” te zetten. Pas vanaf 3 mei zien wij, en de traiteur, het haalbaar om weer warme maaltijden aan te bieden.

De bus kunnen we wel weer inlassen. Zowel ’s morgens als ’s avonds zal Gregory weer met veel enthousiasme jullie kinderen oppikken en terug afzetten bij jullie thuis.

Voor het vijfde en zesde leerjaar blijft de verplichting om een mondmasker te dragen. Omdat de afstand van anderhalve meter niet gegarandeerd kan worden, moet het mondmasker ook op de speelplaats gedragen worden.

Het spelen in bubbels blijft ook doorgaan, zodat de speeltijden en middagpauzes ook weer uitgesplitst zullen worden. Voor 1ste-2de-3de leerjaar is er middagpauze van 11u30 tot 12u30, voor 4de-5de-6de leerjaar is deze pauze van 12u30 tot 13u30.

’s Avonds kunnen we voorlopig ook geen studie meer aanbeden, daar we de klasbubbels niet mogen mengen.

Nu maar hopen dat de regels spoedig versoepeld worden en dat we in normale omstandigheden naar het einde van het schooljaar kunnen toewerken.

Hou het verder gezond en tot maandag.

Groeten,

Meester Kristof en meester Kurt