De Kleine Prins

De school waar u bewust voor kiest

Eerste communie en Vormsel uitgesteld

Aangemaakt op februari 9th, 2021

Hallo iedereen,

Eventjes niet zo’n leuk nieuws. Vandaag kregen wij vanuit het Bisdom Brugge en de Dekenij Menen officieel de mededeling dat de eerste communie en het Vormsel NIET kunnen doorgaan in de lente. Omwille van de corona-epidemie wordt alles uitgesteld naar september en oktober. Een juiste datum is nu nog niet gekend, maar wij houden jullie op de hoogte zodra er meer nieuws is. Samen met met jullie zijn wij erg ontgoocheld, maar uiteraard hebben we wel begrip voor deze beslissing. We hopen dat het gewone leven na de zomervakantie opnieuw op gang komt en dat we deze belangrijke gebeurtenissen voor de kinderen kunnen vieren met familie en vrienden. Je leest er meer over in deze brief:

https://drive.google.com/file/d/1drCOFWCaF_FM94YeAKmLJUfI4-Datg7k/view?usp=sharing