De Kleine Prins

De school waar u bewust voor kiest

Inschrijvingen

Aangemaakt op januari 13th, 2021

In de loop van februari starten de inschrijvings- en aanmeldingsperiodes voor de inschrijvingen van volgend schooljaar 2021-2022. Jullie zullen hier tijdig over geïnformeerd worden: ook nu weer is er een voorrangsperiode voor broertjes en zusjes. Daarna volgt een aanmeldingsperiode die dan in de loop van april en mei overgaat naar de inschrijvingsperiodes.

LET OP!

Inschrijvingen voor het huidige schooljaar kunnen nog elke dag. Mag uw peuter b.v. nog dit schooljaar starten, maar is hij / zij nog niet ingeschreven in een school? Neem dan eventjes contact met ons op of vul het onlineformulier in dat u vindt door op deze link te klikken: https://docs.google.com/…/1YCjTodgr6nA2Ee6G6AE…/edit

Welkom in De Kleine Prins!