De Kleine Prins

De school waar u bewust voor kiest

Voor wie tijdens de kerstvakantie langer dan 48u in het buitenland verbleef…

Aangemaakt op januari 5th, 2021

Iedereen die op reis is geweest naar een rode zone is verplicht om in quarantaine te gaan en wordt op dag 1 en dag 7 na terugkomst getest. Tot zolang de resultaten van de tweede test niet gekend zijn, ga je in quarantaine. Deze regel geldt zowel voor kinderen, ouders en personeelsleden. In deze periode is het dus verboden om naar school te komen. Het zou een onaanvaardbaar gezondheidsrisico zijn om deze kinderen, ouders of personeelsleden tot de school toe te laten. Kinderen die ondanks een reis naar een rode zone, toch naar school komen worden in een afzonderlijke ruimte gehouden om door hun ouders terug opgehaald te worden. De school zal deze regels heel strikt toepassen.