De Kleine Prins

De school waar u bewust voor kiest

Verlenging herfstvakantie

Aangemaakt op november 2nd, 2020

Beste ouders, dag Kleine Prinsen en Prinsessen,

De veranderingen volgen elkaar razendsnel op. Ondertussen hebben jullie in het nieuws kunnen vernemen dat de herfstvakantie dit jaar twee volledige weken zal duren. Dat betekent dat er geen school is tot en met zondag, 15 november. Als alles goed gaat, herstarten we op maandag, 16 november. We hopen dat het tegen dan opnieuw de goede richting uitgaat met de coronacijfers.

Wie voor volgende week geen opvang heeft, kan gebruik maken van de noodopvang van de Stad Menen. Meer info vind je op www.menen.be/noodopvang

Wie een ‘attest van sluiting’ van de school nodig heeft om op die manier verlof wegens overmacht aan te vragen, mag hiervoor een bericht / mail sturen op Smartschool of naar info@dekleineprins.be Je ontvangt het attest dan in de loop van de komende dagen. Samen met jullie zien we uit naar betere tijden, waarin we het normale leven kunnen hervatten. In de loop van deze week volgt nog een uitgebreide nieuwsbrief met alle informatie voor de tweede helft van november.

Zorg ondertussen goed voor elkaar.

Vriendelijke groeten,
Kristof, namens het team van De Kleine Prins