De Kleine Prins

De school waar u bewust voor kiest

Noodopvang

Aangemaakt op oktober 30th, 2020

Van 2 tot en met 6 november biedt Stad Menen noodopvang aan voor kinderen van ouders die in de zorg werken en in Menen wonen. Voor de dagen 9 & 10 november breiden we dit aanbod uit tot kinderen van ouders die een essentieel beroep uitoefenen. Meer info hierover op www.menen.be/noodopvang.

Burgemeester Eddy Lust: “Als stadsbestuur weten we dat deze bijkomende regels een grote impact hebben op het leven van onze inwoners, ondernemingen en verenigingen; financieel en bovenal sociaal. Maar vandaag is het bittere ernst inzake de gezondheidstoestand van onze stad. Harde maatregelen zijn noodzakelijk om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Het is daarom noodzakelijk dat we ons samenscholings- en verplaatsingsgedrag expliciet gaan inperken. Dit voor eenieders gezondheid en met het doel samen een positieve en virusvrije toekomst tegemoet te kunnen gaan.”