De Kleine Prins

De school waar u bewust voor kiest

Inschrijven

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022 én 2022-2023

Voor het lopende schooljaar 2021-2022 kan er nog elke dag ingeschreven worden. Dat kan online: klik daarvoor HIER en vul het online inschrijvingsformulier in. Wij maken de rest dan voor jou in orde.

Misschien kom je liever zelf langs op school? Dat kan! Maak dan een afspraak door ons te contacteren op het nummer 056/53.25.91 of stuur ons een mailtje op info@dekleineprins.be.

Van maandag 7 februari t.e.m. maandag 20 februari loopt de voorrangsperiode voor de inschrijving van broertjes en zusjes. Heb je al kinderen op onze school en wil je voor volgend schooljaar (2022-2023) graag nog een broertje of zusje inschrijven, b.v. in de peuterklas? Maak dan gebruik van het voorrangsrecht. Jullie kunnen online inschrijven door HIER het formulier in te vullen. Kom je liever persoonlijk langs om je kind in te schrijven? Dat is mogelijk! Maak dan een afspraak op het nummer 056/53.25.91 of via mail op info@dekleineprins.be .

Ben je volledig nieuw en wil je je kind in De Kleine Prins inschrijven? Dat maakt ons blij! Vanaf 7 maart t.e.m. 20 maart kun je je kind aanmelden via de website www.naarschoolinmenen.be en noteer daar als eerste schoolkeuze voor jouw kind De Kleine Prins.

Heb je dat allemaal niet tijdig in orde kunnen maken, maar wil je je kind toch bij ons inschrijven? Geen paniek, dat is mogelijk! Vanaf 12 mei start de vrije inschrijvingsperiode voor volgend schooljaar en ook dan kun je via de website of rechtstreeks bij ons komen inschrijven.

We zien er alvast naar uit jullie in De Kleine Prins te mogen verwelkomen. Welkom en graag tot binnenkort! 

Vriendelijke groeten,
Kristof Casier, directeur

Het reilen en zeilen binnen de Kleine Prins.